Image description

Olen sisustussuunnittelija, Mikko Toppala. Sisustuksessa suosin mielelläni reipasta ja kekseliästä tyylien yhdistelyä; selkeitä muotoja vanhojen kuluneiden yksityiskohtien kanssa. Maanläheiset sävyt, selkeys ja tietynlainen rentous ovat omaa tyyliäni. Työssäni pyrin kuitenkin aina tekemään asiakkaan näköisiä sisustuksia ja ratkaisuja; vain näin syntyy mielenkiintoisia ja persoonallisia lopputuloksia.

 

Onnistunut sisustus on sekä esteettinen että toimiva kokonaisuus, jossa asukas viihtyy ja jonka tuntee omakseen. Siksi sisustussuunnitelmaa tehdessä täytyykin muistaa, mikä siinä on tärkeintä - sinä! Niin kuin monet asiat, myös sisustaminen on elämän mittainen projekti, jossa voi joskus tarvita ammattilaisen näkemystä ja apua.

 

Yksityiskotien lisäksi olen suunnitellut julki- ja liiketiloja yrityksille, uudiskohteita rakennuksen alkuvaiheista lähtien, sekä kerrostalojen yleistilojen ilmeitä.

 

Olen myös yksi MTV3:n Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia -ohjelmien suunnittelijoista, joten ehkä tunnetkin minut jo sitä kautta.